educacion libre

Hola, sóc la Núria, educadora infantil que creu en l’educació lliure i les Elisendes, fundadores de Mares Pirates i Princeses, un espai educatiu en el qual es fan activitats per infants i famílies. Els nostres camins s’han creuat i volem crear un espai d’educació lliure on acollir infants de 2 a 6 anys i oferir una educació viva i respectuosa.

NÚRIA:

Tinc 34 anys i fa més de 10 que em dedico a educar com a mestre d’educació infantil.
Fa cosa d’un any vaig descobrir, en una xerrada que organitzava la XELL (Xarxa d’Educació Lliure),  un nou enfocament educatiu basat en el respecte i l’afecte cap a l’infant i on l’aprenentatge es dóna de manera vivencial. Vaig quedar fascinada per les experiències que diversos mestres i educadors van exposar.
En aquell moment vaig sentir com tot el que sóc i el que faig va recobrar el sentit. D’alguna manera em vaig sentir identificada amb com jo sento i entenc l’educació.

Volia aprendre i saber més coses sobre aquesta nova tendència educativa, per això em vaig posar en contacte amb alguns dels projectes d’educació lliure que ja existeixen. Finalment vaig estar fent voluntàriament d’acompanyant durant un temps a un dels projectes del barri de Gràcia de Barcelona.

Va ser una gran experiència per mi, l’aprenentatge em va enriquir molt tant en l’àmbit professional com personal.
En acabar la meva col·laboració vaig començar a somiar i a imaginar-me com crear el meu propi espai educatiu. Vaig començar a buscar informació: Com? Quan? On? Amb qui?… Quants dubtes, quantes incògnites…

Per coses del destí o simplement per coincidències de la vida, les Elis amb el seu espai  Mares Pirates i Princeses es van creuar en el meu camí i aquí estem, iniciant amb moltes ganes i molta il·lusió el nostre propi espai educatiu.

educacion libre

MARES, PIRATES I PRINCESES:

Hola, som les Elisendes, i fa més de 4 anys ens vam unir per iniciar el nostre projecte Mares, Pirates i Princeses. El nostre espai ha anat creixent amb els anys i hem anat oferint diferents opcions lúdiques per a compartir en família. Però notàvem que ens faltava alguna cosa més. Per això, i gràcies a la bona experiència que hem tingut amb els casals, vam decidir fer un pas més. I aquest pas ens va portar a conèixer la Núria i el seu projecte educatiu. Només veure’ns ens vam adonar que faríem un bon equip: la Núria, amb els seus coneixements i experiència, portarà la part pedagògica i d’acompanyament a l’infant, i nosaltres, aportarem l’espai, els materials i els nostres coneixements com a mares i educadores així com tot el suport i l’energia perquè aquest projecte tiri endavant.

Així doncs, ens fa molta il·lusió iniciar aquest nou projecte conjunt amb la Núria.

CONTACTE

El seu nom

Correu Electrònic

Assumpte

Missatge